Over mij


Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de Katholieke universiteit van Leuven als master in de klinische en gezondheidspsychologie.

Ik heb werkervaring opgedaan in verschillende domeinen (verslavingszorg, begeleiden personen met een visuele en mentale handicap, oncologische & palliatieve zorgen, begeleiden personen met overgewicht, forensische sector binnen justitie) en school me regelmatig bij.

Ik ben ingeschreven bij de psychologencommissie, heb het visum van de FOD volksgezondheid en de erkenning van het agentschap zorg en gezondheid om mijn beroep als psycholoog te mogen uitoefenen. Ik ben lid van de Vlaamse vereniging voor klinisch psychologen, de Leuvense psychologenkring en de Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling.

Ik zit in het laatste jaar van het vier jarige postgraduaat tot relatie-, gezins en systeem psychotherapeut.

Zowel (jong)volwassen individuen, als koppels en gezinnen zijn welkom.

Bij onze eerste ontmoeting kijken we samen of ik iets voor jou of jullie kan betekenen. We onderzoeken de hulpvraag en bespreken waar we naartoe willen. Op jullie beurt kunnen jullie voelen of er een klik is met mij.

Wanneer we beslissen samen op pad te gaan, ben ik graag jullie compagnon. Ik hecht veel waarde aan een goede therapeutische relatie en bied een positieve en warme therapie aan. Ik vind het belangrijk dat mijn cliƫnten zich veilig en begrepen voelen tijdens de sessies.